Újdonságok

Beocia Kft. Trinexus – Aqua Hajósboltok
G pavilon 104

Bemutatkoznak a Dawn Marine RIB hajók.
Siklási tulajdonságai remekek, tartósságuk szinte végtelen. Anyaguk pvc vagy hypalon. Magas szintű alapfelszereltség, és számos kiegészítő. A hajók 360 – 680 cm méretben készülnek, az előrendelt modelleknél színválasztásra is van lehetőség, raktáron levő hajóink pedig a legnépszerűbb modellek.
A Dawn Marine RIB hajói a versenytársakhoz képest, legalább 20 % ár előnnyel indulnak.

Golden EZ elektromos hajó motorok a Trinexus Aqua kínálatában.
E
 – mint elektromos Z – mint zéró szennyezés.
5 és 20 LE közötti, hajólevél és jogosítvány nélkül vezethető lítium akkumulátoros motorok, verhetetlen árakon.
Kézi és távkaros üzemeltetés, zajmentes siklás, lenyűgöző teljesítmény.
PC-n vagy telefonon programozható ingyenes applikáción keresztül. Valódi teljesítménye és remek tulajdonságai meghaladják az elvárásait.

Calistra 700 EP elektromos túrahajó
Teljesen hazai gyártású, rendkívül magas alapfelszereltségű 6 személyes túrahajó, elektromos meghajtással, katamarán testtel.
Hatalmas belsőtér, komplett konyha, hálóhely 3+2 főnek, elegáns megjelenés, igényes kivitel, teljesen környezetbarát üzemeltetés.
Hatalmas napozó fedélzet, napelemek sokasága, egyedi igényű felszereltség és színvilág.

BFYC Kereskedelmi és Oktatási Központ Kft.
G pavilon 204A

WIA elektromos yachtok
Bulihajó vagy tökéletes munkaeszköz is lehet a Wia standján látható 2022-es újdonság, a Wia CC. A 7 méternél éppen csak egy kicsivel rövidebb elektromos kishajó kedvtelési céllal akár engedély nélkül is vezethető (max. 20 lóerős teljesítményszinttel), de roppant nagy hatótávolságával és hullámálló kialakításával professzionális felhasználási célokra is tökéletesen alkalmas. A megfelelő konzolokkal felszerelhető CC tökéletes kiegészítői lehetnek azok a vízi játékszerek, amelyek még élvezetesebbé teszik a vízen tartózkodást: ilyen a Scubajet elektromos hajtómű, a Lampuga e-jetboard és a Lift eFoil e-foilboard is, amelyek mind megtekinthetők lesznek a standjukon. Ezen kívül egy másik hajójuk, a Wia 330-as is látható lesz majd, illetve a kiállítás látogatói virtuálisan megismerkedhetnek a 435-ös sorozatot az idei évtől leváltó 450-essel, és természetesen a Wia teljes elektromos palettájával.

Casada Hungary Kft.
G pavilon 405A

A legújabb ajánlatokkal és kedvezményekkel vár a Casada Hungary Kft. Magyarország legrégebbi masszázsfotel forgalmazó cége.

4 nap fergeteges Boat Show-hangulat! Gyere el Te is családoddal, barátaiddal a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba és próbáld ki mit jelent a Casada érzés!

A kiállítás alatt kipróbálhatod a legújabb AlphaSonic III BMS és Titán BMS masszázsfoteleket. Ülj be a legmodernebb Quattromed V 3D mobil masszázsfotelbe, add át magad annak a megnyugtató érzésnek, amit csak egy Casada Braintronics masszázsrendszer tud nyújtani Neked. Ráadásul, ha bármely termék megtetszik, a kiállítás ideje alatt extra kedvezményekkel várnak!

DDD Manufaktúra Kft.
G pavilon 306A

Portless Catamaran
Napenergiával működő, felfújható katamaránok.
A csomagtartóban elfér majd felfújva napozó tetővel rendelkező katamaránnal szelheted a vizet egész nap TÖLTÉS NÉLKÜL.
Egy könnyed nap a Balatonon, másnap irány a Tisza-tó ugyanazzal a hajóval. Kikötő nélkül. Kötöttségek nélkül.

Westport Yachting Center – Balatonföldvár
Hun-Yachts Kft.
G pavilon 301

Coaster 600 Day Cruiser Edyn 11Kw e-hajó
egy kabinos családi cruser elektromos motoros, kifelezetten a Balatonra optimalizálva, elérhető 150Le külső motorral is.

Dehler 30 OD Raicing cruiser sportvitorlás
PREMIER a BBS kiállításon!  Megalakult a Balatoni „ Dehler 30od Hungary Osztály „,  a legfiatalabb balatoni osztály hajó mely 2020-ban az elnyerte az ÉV Hajója cimet Európában.

Coaster 640 Sun Deck Edyn 11kw  e-hajó
nagy fürdőplatformmal és napozó felülettel rendelkező, cuiser elektromos motoros, azoknak akik a vízközepén szeretnek napozni