Újdonság pályázat

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye, a Budapest Boat Show 2020-ban a hetedik alkalommal hirdeti meg az Újdonság Pályázatát, hogy támogassa a hajózáshoz kapcsolódó hazai és külföldi újdonságok, fejlesztések bemutatását.

Kategóriák

 1. Hajó (vitorlás, motoros, elektromos)
  1. Legjobb hazai fejlesztés különdíj
  2. Legzöldebb termék különdíj
 2. Hajózáshoz kapcsolódó termékek (felszerelések, vitorlák, motorok, kiegészítők)

Nevezés

Határidő: 2019. november 29.
Nevezési díj: 20.000 Ft + ÁFA/pályázat
Díjazottak értesítése: 2020. január 24.

Díjak

 1. Helyezettek
  1. kategóriában a díjazottak maximum 300.000 kedvezményt kapnak a pályázatban résztvevő hajó kiállítási díjaiból, bemutatásra kerülnek a látogatói kalauzban, megjelennek a kiállítás mintegy 15 millió forint értékű kommunikációjában (tematikus magazinok online felületei, social és weboldal megjelenés, DM kommunikáció), bemutathatják fejlesztésüket a színpadi programban, valamint Budapest Boat Show Újdonság Pályázat díjazott matricát kapnak termékükre.
  2. kategóriában a díjazottak bemutatásra kerülnek a látogatói kalauzban, megjelennek a kiállítás mintegy 15 millió forint értékű kommunikációjában (tematikus magazinok online felületei, social és weboldal megjelenés, DM kommunikáció), és bemutathatják fejlesztésüket a színpadi programban.
 2. Különdíjasok
  1. bemutatásra kerülnek a látogatói kalauzban, megjelennek a kiállítás mintegy 15 millió forint értékű kommunikációjában (tematikus magazinok online felületei, social és weboldal megjelenés, DM kommunikáció), és bemutathatják fejlesztésüket a színpadi programban.

Nevezési feltétel

A pályázaton csak a Budapest Boat Show kiállítói vehetnek részt!

1. kategóriában a pályázaton részt vehet minden olyan Magyarországi vagy külföldi forgalmazó és gyártó, akinek 2019. január 1. és 2020. február 1. közötti időszakban készült el vagy került forgalomba, új vitorlás, motoros vagy elektromos hajómodellje, vagy meglévő modelljének továbbfejlesztett, módosított, megújított változata.

2. kategóriában a pályázaton részt vehet minden olyan Magyarországi és külföldi forgalmazó és gyártó, akinek van olyan saját gyártású, vagy általa Magyarországon forgalmazott terméke, mely a hajózáshoz, hajógyártáshoz kapcsolódik, és 2019. január 1. és 2020. február 1. közötti időszakban készült el az első darab a termékből, vagy került először forgalomba.

A pályázat elbírálását egy, a Hungexpo Zrt. által felkért független szakmai újságírókból és szakemberekből álló bizottság végzi.