Újdonság pályázat

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye, a Budapest Boat Show 2022-ben kilencedik alkalommal hirdeti meg az Újdonság Pályázatát, hogy támogassa a hajózáshoz kapcsolódó hazai és külföldi újdonságok, fejlesztések bemutatását.

Kategóriák

1. Kategória – Hajó (vitorlás, motoros, elektromos)

2. Kategória – Hajózáshoz kapcsolódó termékek (felszerelések, vitorlák, motorok, kiegészítők)

Különdíjasok

– Legjobb hazai fejlesztés különdíj
– Legzöldebb termék különdíj

Nevezés

Határidő: 2022. január 10., hétfő
Nevezési díj: 25.000 Ft + ÁFA/pályázat
Díjazottak értesítése: 2022. február 18., péntek

Pályázat benyújtása

Elektronikus úton: boatshow@hungexpo.hu
Tárgy: Budapest Boat Show 2022 – Újdonság Pályázat

Díjak

1. kategóriában a díjazottak 200.000 kedvezményt kapnak a pályázatban résztvevő hajó kiállítási díjaiból, megjelennek a kiállítás mintegy 15 millió forint médiaértékű kommunikációjában (tematikus magazinok online felületei, social és weboldal megjelenés, DM kommunikáció), bemutathatják fejlesztésüket a színpadi programban, valamint Budapest Boat Show Újdonság Pályázat díjazott matricát kapnak termékükre.

2. kategóriában a díjazottak megjelennek a kiállítás mintegy 15 millió forint médiaértékű kommunikációjában (tematikus magazinok online felületei, social és weboldal megjelenés, DM kommunikáció), és bemutathatják fejlesztésüket a színpadi programban.

Különdíjasok megjelennek a kiállítás mintegy 15 millió forint médiaértékű kommunikációjában (tematikus magazinok online felületei, social és weboldal megjelenés, DM kommunikáció), és bemutathatják fejlesztésüket a színpadi programban.

Nevezési feltétel

A pályázaton csak a Budapest Boat Show kiállítói vehetnek részt!

1. kategóriában a pályázaton részt vehet minden olyan Magyarországi vagy külföldi forgalmazó és gyártó, akinek 2020. január 1. és 2022. február 1. közötti időszakban készült el vagy került forgalomba, új vitorlás, motoros vagy elektromos hajómodellje, vagy meglévő modelljének továbbfejlesztett, módosított, megújított változata.

2. kategóriában a pályázaton részt vehet minden olyan Magyarországi és külföldi forgalmazó és gyártó, akinek van olyan saját gyártású, vagy általa Magyarországon forgalmazott terméke, mely a hajózáshoz, hajógyártáshoz kapcsolódik, és 2020. január 1. és 2022. február 1. közötti időszakban készült el az első darab a termékből, vagy került először forgalomba.

A pályázat elbírálását egy, a Hungexpo Zrt. által felkért független szakmai újságírókból és szakemberekből álló bizottság végzi.