Kiállítóink mondták - HUNGEXPO

Kiállítóink mondták

„Folyamatosan részt veszünk az évenként megrendezésre kerülő BUDAPEST BOAT SHOW kiállításon. Szükségesnek tartjuk, hogy évente legalább egy alkalommal nemcsak vízen, hanem szárazföldön / pavilonban – ráadásul Budapesten – is megmutassuk egy-két emblematikus modellünket, újdonságunkat. Örülünk, hogy még a szezon kezdete előtt találkozhatunk ügyfeleinkkel és az érdeklődőkkel. Hasznosnak tartjuk a kiállítás egyik estéjén megrendezett VIP estet, ahova meghívjuk komolyabb ügyfeleinket, így a napközbeni forgataggal ellentétben nyugodt körülmények között találkozunk és beszélgetünk.”
Káli Csaba, Jeanneau Magyarország ügyvezetője

„A 2022-es évben az ICJ MARINE 12 hajóval, összesen hét hajómárkával vett részt a Budapest Boat Show rendezvényen. A hét márkából ez az esemény volt öt márka első magyarországi premierje is. A koronavírus utáni időszak első Budapest Boat Show-ján az ICJ MARINE csapata várakozásokon felüli látogatói létszámmal szembesült. Szintén érdemes kiemelni a Hungexpo átalakítása után a rendezvény színvonala -a szervezők gördülékenysége mellett- nagyot emelkedett.”
Szebenszki Bence, ICJ MARINE KFT ügyvezetője

„Számunkra hatalmas megtiszteltetés és lehetőség volt a Boat Show partnersége, ami arra ösztönzött bennünket, hogy a magunk módján valóban értékekkel színesítsük a kiállítás programját. Az első perctől kezdve a kommunikáció fókuszában voltunk, a beharangozó kampánytól a sajtótájékoztatóig, s a kiállításon is külön figyelmet kaptunk. Mint szervező, soha nem tapasztalt támogatást kaptunk. Rég kaptunk ilyen kiemelt figyelmet, amit ezúton is nagyon köszönünk!”
Kücsön Gyula, a Tisza-tó díszvendég megjelenésének szervezője