Hírek

Hajózni márpedig kell
2012. március 4.
Ma este zárta kapuit az Utazás 2012 kiállítás és a mellette nyitva tartó Budapest Boat Show, a Karaván Szalon és az V. Port.hu Bringaexpo.

Az Olimpia évében zajló turisztikai kiállítást és a mellette párhuzamosan nyitva tartó rendezvényeket csütörtöktől vasárnapig, mintegy ötvenezer érdeklődő kereste fel. A térség legjelentősebb turisztikai vásárán, hajókiállításán, karaván bemutatóján és az ehhez most már hagyományosan kapcsolódó Bringaexpón ezúttal 22 ország több mint 500 kiállítója vonult fel, 22 ezer négyzetméter kiállítási területen.

A díszvendég Lengyelország és Debrecen városa volt az Utazás kiállításon, s most első alkalommal kulturális díszvendégként a 110 éves halasi csipke szerepelt. A londoni Olimpia jegyében külön pavilont szenteltek a magyar olimpiai múltnak és a jövőnek: több mint 150 kiváló sportoló vett részt a színpadi programokban. A standokon is zajlott az élet: zenés, táncos és gasztronómiai programokkal csábították utazásra a közönséget. A kiállítók számára megrendezett ?legjobb attrakció" verseny győztese a Lastminuteszalloda.hu lett, aki az elmúlt idők legtehetségesebb zenei felfedezettjeit hozta el a látogatóknak. A második helyen Paks végzett tematikus napi programjaival, a harmadik helyre Békéscsaba ?gyúrta" be magát kolbász különlegességeivel.

A hajókiállítás idei attrakciója a katamarán bemutató volt, díszvendége pedig a Fertő tó, míg a kempingezők a lakóautók választékába nyerhettek betekintést. Az Utazás kiállítás legközelebb 2013. február 28. ? március 3. között jelentkezik a Hungexpón.

Megnyitottunk!
2012. március 1.
Kezdetét vette a 21. Budapest Boat Show. Délelőtt 11 órakor került sor a vásár hivatalos megnyitójára az egyidejű Utazás kiállítás kiemelt témájának helyszínén, az Olimpiai Pavilonban. Már az első napon több mint tízezren voltak kiváncsiak a Hungexpo-n megrendezett rendezvényekre, s közülük sokan kifejezetten a hajókiállítás miatt látogattak ki a budapesti Vásárközpontba.

Eseménydús órákat tudhatunk magunk mögött, de a programok java még hátra van! A színpadon délelőtt az F18-as téma kerül fókuszba, beszélgetünk a támogatókkal, a szervezőkkel és a versenyzőkkel is. Délután bemutatkozik a Budapest Boat Show díszvendége, a Fertő tó. A két program között vitorlás összeszerelő és csomózó versenyt rendeznek gyermekek számára.

Digitális katalógus: indulhat a böngészés!
2012. február 29.
A technika fejlődésével lépést tartva és környezetvédelmi szempontokat is mérlegelve ettől az évtől kezdve digitális formában, mindenki számára elérhető a Budapest Boat Show Utazás kiállítással közös katalógusa, benne a kiállítók adataival és elérhetőségeivel.

Kattints a digitális katalógus menüpontra, válassz, hogy a számítógépeden vagy telefonodon szeretnél-e böngészni és már indulhat is a keresgélés!
Hajóvezetőknek ingyenes belépés
2012. február 27.
2012. március 2-án, pénteken a hajóvezetői engedéllyel rendelkezők számára idén is díjmentes belépést biztosítunk a Budapest Boat Show-ra.
Váltsd belépőjegyed üdülésre!
2012. február 23.

Belépőjegyed teljes vételárát levásárolhatod a Gulliver Üdülési Licitek weboldalon. További részletekért KATTINTS IDE!

Már elérhető a Budapest Boat Show részletes programja
2012. február 20.
A közel 500 négyzetméteres Katamarán Szigeten bemutatkozó kéttörzsű hajókról és a színpadi programokról a "programok" menüpontban bővebben is tájékozódhatsz.

A Katamarán Szigeten a hajók három témában mutatkoznak be: oktatás, One Design versenyzés és Kékszalag versenyzés. Március 1-jén egy F16 építését is figyelemmel kísérhetik az érdeklődők, a hétvégén pedig OP összeszerelő és csomózó verseny zajlik a vízi járművek között.

Versenyekben bővelkedik a színpadi program is, ahol többek között bemutatkozik a Budapest Boat Show díszvendége, a Fertő tó, beszélgetünk az F18 versenyzésről, a Kékszalagról és a Kétszalagról (figyelem, nem elírás!), az utánpótlásról és lesz olimpiai kerekasztal beszélgetés is. Március 4-én pedig ismét Ergométeres Bajnokság!
Online jegyvásárlás kedvezménnyel
2012. február 14.
Neked már meg van a jegyed? Vásárold meg belépőjegyed online, így kedvezményesen juthatsz hozzá és még a sorban állást is elkerülheted. Az online jegyvásárláshoz kattints IDE!
Véradás a Budapest Boat Show-n
2012. február 6.
Március 3-4-én (szombat-vasárnap) 11.30-17.30 között véradásra hívunk a Véradó Kamionba. Kérjük, hogy személyi igazolványod, TAJ kártyád és lakcímkártyád hozd magaddal. A Danubius Group felajánlásával a véradók között 1-1 db, 2 személyes, félpanziós, belföldi hétvégét sorsol ki a szervező Magyar Vöröskereszt.