• #
 • #

Újdonság Pályázat kiírás

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye, a Budapest Boat Show 2019-ben immáron hatodik alkalommal hirdeti meg Újdonság Pályázat elnevezésű programját, mellyel támogatja a hajózáshoz kapcsolódó hazai és külföldi újdonságok, fejlesztések bemutatását.

A pályázati kiírás letöltéséhez kérjük kattintson ide: Kiírás letöltése
A pályázati űrlap letöltéséhez kérjük kattintson ide: Űrlap letöltése

ÚJDONSÁGOK:

2018-ban a korábbi évek tapasztalatai, illetve a piaci szereplők igényei alapján frissítettünk a pályázaton. Ennek következtében több ponton is változott:

 • A pályázat kizárólag a Budapest Boat Show kiállítóinak van meghirdetve
 • Bevezettünk két különdíjat, a Legjobb hazai fejlesztést, illetve a Legzöldebb terméket, hogy nagyobb figyelmet kapjanak a hazai és a környezettudatos gyártók
 • Minimális nevezési díjat írtunk ki, mely a pályázatok szűrésére, így végső soron a magának a pályázat színvonalának emelésére szolgál
 • Nagyobb hangsúly kerül a helyezettek kommunikálására
 • Korábban kerül meghirdetésre, hogy január elején már értesíthessük a helyezetteket, akik így kommunikálhatják az eredményüket már a kiállítás előtt is

Kategóriák:

 1. Hajó (vitorlás, motoros, elektromos)
  1. Legjobb hazai fejlesztés különdíj
  2. Legzöldebb termék különdíj
 2. Hajózáshoz kapcsolódó termékek (felszerelések, vitorlák, motorok, kiegészítők)

Nevezés:

Határidő: 2018. november 30.
Nevezési díj: 10.000 Ft/pályázat
Díjazottak értesítése: 2019. január 11.

Díjak:

 1. Helyezettek
  1. kategóriában a díjazottak maximum 300.000 kedvezményt kapnak a pályázatban résztvevő hajó kiállítási díjaiból, bemutatásra kerülnek a látogatói kalauzban, megjelennek a kiállítás mintegy 15 millió forint értékű kommunikációjában (tematikus magazinok online felületei, social és weboldal megjelenés, DM kommunikáció), bemutathatják fejlesztésüket a színpadi programban, valamint Budapest Boat Show Újdonság Pályázat díjazott matricát kapnak termékükre.
  2. kategóriában a díjazottak bemutatásra kerülnek a látogatói kalauzban, megjelennek a kiállítás mintegy 15 millió forint értékű kommunikációjában (tematikus magazinok online felületei, social és weboldal megjelenés, DM kommunikáció), és bemutathatják fejlesztésüket a színpadi programban.
 2. Különdíjasok
  1. bemutatásra kerülnek a látogatói kalauzban, megjelennek a kiállítás mintegy 15 millió forint értékű kommunikációjában (tematikus magazinok online felületei, social és weboldal megjelenés, DM kommunikáció), és bemutathatják fejlesztésüket a színpadi programban.

Nevezési feltétel:

A pályázaton csak a Budapest Boat Show kiállítói vehetnek részt!

1. kategóriában a pályázaton részt vehet minden olyan Magyarországi vagy külföldi forgalmazó és gyártó, akinek 2018. január 1. és 2019. február 1. közötti időszakban készült el vagy került forgalomba, új vitorlás, motoros vagy elektromos hajómodellje, vagy meglévő modelljének továbbfejlesztett, módosított, megújított változata.

2. kategóriában a pályázaton részt vehet minden olyan Magyarországi és külföldi forgalmazó és gyártó, akinek van olyan saját gyártású, vagy általa Magyarországon forgalmazott terméke, mely a hajózáshoz, hajógyártáshoz kapcsolódik, és 2018. január 1. és 2019. február 1. közötti időszakban készült el az első darab a termékből, vagy került először forgalomba.

A pályázat elbírálását egy, a Hungexpo Zrt. által felkért független szakmai újságírókból és szakemberekből álló bizottság végzi.