Balatonfüred Boat Show programok

TERVEZETT PROGRAMOK

A Balatonfüred Boat Show kiállításon örömmel látunk mindenkit, aki érdeklődik a hajók és vízi sportok iránt. A Balatonfüredi Hajógyári Kikötőben helyet megrendezésre kerülő kiállításon számos program és látványosság várja a látogatókat a mintegy negyven kiállító hajózáshoz kapcsolódó termékei, szolgáltatásai mellett.

Próbahajózás
A kiállított 25 vitorlás és elektromos hajó nagy része nyitott a látogatók előtt, akik felléphetnek a fedélzetre, és közelebbről is megismerhetik őket. Mindemellett számos kiállító próba útra is viszi az érdeklődőket, hogy ne csak a hajók külső tulajdonságait ismerhessék meg, hanem a viselkedését, hajózhatóságát is.

Használthajó vásár
A kiállításra több magánszemély is elhozza hajóját, hogy a látogatóknak kínálja eladásra, így akik hajóvásárlásban gondolkodik mindenképp keresse a tulajdonosokat a rendezvényen.

Oktatóhajók
A kikötőben vízre kerülnek egy és többtestű tanulóhajók is, melyeket a látogatók a helyszínen ki is próbálhatnak!

SUP jóga
A vízen SUP jóga zajlik majd a kiállítás ideje alatt, melyet a látogatók nem csak megtekinthetnek, de hozzáértő vezetők segítségével ki is próbálhatnak.

Flyboard
A kiállítás második napján bemutatkozik a látogatóknak a Flyboard, a vízmeghajtású repülő deszka, melyen képzett pilóták hajtanak végre látványos figurákat a levegőben.

Jóga és relax
A J
óga trükkjei bemutató naponta kétszer várja a látogatókat melyen alternatív tippekkel és a teljes relaxációhoz vezető trükkökkel ismerkedhetnek meg a mindennapi élet segítésére. Megtanulhatják könnyíteni a légzést, és megismerheik a helyes testtartás apró fortélyait fáradt gerincük segítésére. Ezen kívül asana-kra is sor kerül a belső egyensúly megteremtésére.

Aki jobban megismerkedne a jógával, annak az alábbi térítéses órákat ajánljuk:
Balatoni Jógán légzésgyakorlatok és asana-k sora követi egymást, mely segít megszabadulni az út porától, vagy csak megújulni, megfiatalodni. A Relax a parton egy könnyű relaxáció és meditatív gyakorlatsor a teljes ellazulásért. A Jóga a parton egy kezdő jógaóra, teljes jógagyakorlatsor, légzésgyakorlatok és asana-k végrehajtásával. Ajánlott a kényelmes ruha viselete, melyben könnyen tudnak mozogni a relaxációhoz egy kardigán vagy plusz réteg viselése szükséges lehet.

Hajógyár Múzeum
Bemutatkozik a kikötőben a Hajógyár Múzeum, mely 1881-től ismerteti a balatoni hajógyártás történetét, és videókkal, makettekkel mutatja be a Hajógyárban készült legendás hajókat.

A részletes programterv alább található:

2017. május 12. péntek
15.00 - 15.15 Jóga bemutató

2017. május 13. szombat
12.00 - 12.15 Jóga bemutató
15.00 - 16.00 Flyboard bemutató
16.00 - 16.15 Jóga bemutató
18.00 - 19.00 Party Maffia koncert

2017. május 14. vasárnap
12.00 - 12.15 Jóga bemutató
12.00 - 15.00 Gyerekprogramok (lufihajtogatás, bűvészműsor a Hajógyári Kikötő rendezvénysátrában)

Egyidejű rendezvényBalatoni Nagyhajós Évadnyitó – 2017. 05. 13.