• #
 • #

Nyitólap

KÉSZPÉNZMENTES BUDAPEST BOAT SHOW

2019. január 1-től a HUNGEXPO Budapest Vásárközpont rendezvényei teljesen készpénzmentessé válnak. Az eddig részben bevezetett HelloPay „Cashless rendszer” felhasználási területe kibővül a területen, így a helyszínen a pénztárakban vásárolt rendezvény belépőjegyekért, a parkolásért, valamint a területen lévő vendéglátóhelyeken készpénz helyett érintéses bankkártyával, vagy HelloPay kártyával fizethetnek a látogatók. Bővebb információk ITT.


ONLINE JEGYEK MÁR KAPHATÓK

Kerülje el a sorban állást és regisztráljon a kedvezményes belépésért, vagy vásárolja meg belépőjét a szakmai és nagyközönség napokra a Jegyvásárlás menüpont alatt.

A 2019-es Budapest Boat Show-n közel 40 kiállító 95 hajója már biztosan bemutatásra kerül az eddig lefoglalt 4.500 négyzetméteren. Mindez a megszokott módon számos nagyközönség és szakmai beszélgetéssel, bemutatóval és programmal kiegészülve. Ráadásul a Budapest Boat Show új társrendezvénnyel, az Utazás kiállítással együtt várja az érdeklődőket, akik belépőjegyükkel mindkét rendezvényt látogathatják.

Lepje meg magát és szeretteit a Budapest Boat Show semmi máshoz nem hasonlítható hangulatával az ünnepekre, és találkozzunk február 21-24 között a Hungexpo-n!


 NAGYOBB TERÜLET, TAVALYI ÁRAK

Október 15-vel lejárt a kedvezményes előjelentkezési időszak a 2019-es Budapest Boat Show kiállításra, így innentől kezdve újra a tavalyi árak várják  kiállítóinkat. Ami viszont újdonság, hogy a változatlan ár mellett, több területet biztosítunk szinte minden kiállított hajó után, tehát nem csak, hogy az áraink nem emelkedtek, de ugyanazon az áron több terület is jár hajókiállítónknak!

 • Jelentkezési lap ITT
 • Információs anyagunk (folder) ITT

Csatlakozzon a közel 40 kiállító céghez, akik már a két pavilonos terület közel kétharmadát lefoglalták! A kiállításra jelenleg 70 vitorlás, motoros és elektromos hajó bemutatását jelezték partnereink, olyan márkákkal, mint a Bayliner, Bavaria, Beneteau, Cobalt, Crownline, Flaar, Glastron, Hanse, Jeanneau, Regal, Saver, Stickl, Style Yacht, Suncamper vagy Quicksilver. De itt mutatkozik be hazánkban először az elektromos Greenline a Bavaria standján, a Hanse Sealine/Fjord motoros jachtja és a Hungexpo - Hungarian Silence is.

Amennyiben új fejlesztésű hajója vagy hajózáshoz kapcsolódó teméke, szolgáltatása van, figyelmébe ajánljuk a Budapest Boat Show 2019 - Újdonság Pályázatot, melynek kiírását ITT érheti el.

Szeretettel várjuk jelentkezését!


KEDVEZMÉNYES JELENTKEZÉS - MÁR CSAK NAPOK VANNAK HÁTRA! 

Lassan végéhez közeledik a korábbi évekhez képest hosszabb jelentkezési időszak. Ne maradjon le róla, küldje vissza jelentkezési lapját legkésőbb október 15-ig és vegyen részt a 2019-es Budapest Boat Show-n 15% helydíj kedvezménnyel.

 • Jelentkezési lap ITT
 • Információs anyagunk (folder) ITT

KEDVEZMÉNYES JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
2018. OKTÓBER 15.
15% KEDVEZMÉNY


ELINDULT A JELENTKEZÉS A 2019-ES BUDAPEST BOAT SHOW-RA!

Részletes információkért tekintse meg információs kiadványunkat ITT.

A tavalyi évhez képest meghosszabbítottuk az előjelentkezés időtartamát, annak érdekében, hogy több kiállító élhessen a lehetőséggel. Ha szeretne kedvezményesen részt venni a 2019-es Budapest Boat Show kiállításon, akkor 2018. október 15-ig küldje vissza nekünk kitöltött jelentkezési lapját, melyet ITT talál!

KEDVEZMÉNYES JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
2018. OKTÓBER 15.
15% KEDVEZMÉNY

Több terület változatlan áron!

A 2019-es Budapest Boat Show kiállítói árai nem változtak az 2018-as évhez képest, viszont annak érdekében, hogy kiállítóink még hatékonyabban tudjanak megjelenni, számos helyen növeltük a különböző hajók után járó kiállítási területet. A megnövelt területeket a jelentkezési lapon találja!

Új társkiállítás

A Budapest Boat Show 2019-ben az Utazás kiállítással közösen kerül megrendezésre, mellyel számos területen erősítik egymást, hiszen olyan pontokon kapcsolódnak, mint a hajós utazások, az aktív turizmus vagy a bejárható Magyarország program.


ÖSSZEFOG AZ ORSZÁG KÉT NAGY HAJÓKIÁLLÍTÁSA

Együttműködési megállapodást kötött a Budapest Boat Show és a Balaton Boat Show. Az összefogás már régóta érik: a hajós ipar két legfontosabb eseménye kiválóan kiegészíti egymást. A Budapest Boat Show februárban, a szezon kezdete előtt, a Hungexpo-n kerül megrendezésre, remek találkozóhelyet biztosítva ezzel a hajósok számára év elején, míg a Balaton Boat Show a hazai szezon végén, az őszi kiemelt értékesítési időszak kezdetén, szeptember elején kerül megrendezésre. Utóbbi rendezvény különlegessége, hogy itt a hajókat vízen vagy természetes közegükhöz közel a vízparton, a Kenese Marina Port kikötőben tekinthetik meg az érdeklődők és lehetőség adódik a kipróbálásra is.

Az összefogás legnagyobb nyertesei kétségtelenül a piaci szereplők, a kiállítók lesznek: a szervezők kölcsönösen biztosítanak extra előjelentkezési kedvezményeket azoknak, akik mindkét eseményre jóelőre bejelentkeznek, a kommunikációs együttműködésnek köszönhetően pedig még szélesebb érdeklődői körhöz juthatnak el a kiállító cégek hírei. Az együttműködés első lépcsője volt, hogy plusz 5% engedményt biztosított a Budapest Boat Show azoknak a kiállítóknak, akik részt vettek a Balaton Boat Show-n és szeptember 9-ig a budapesti eseményre is jelentkeztek. Fordítva pedig 2019. április 30-ig lesz majd érvényes a Balaton Boat Show extra kedvezménye a Budapest Boat Show kiállítóinak.

Reményeink szerint ez az együttműködés további lehetőségeket biztosít a hajóipari vállalkozásoknak, hogy még szélesebb körben és még hatékonyabban tudják megmutatni kínálatukat a hajózás iránt érdeklődő közönség számára, ezáltal mi is hozzájárulhatunk a piac további fellendüléséhez.” – nyilatkozta egybehangzóan Rápolthy Edit, a Balaton Boat Show és Tihanyi Klára a Budapest Boat Show kiállítás igazgatója.

Az együttműködést a szervezők a szeptember 7-9. között megrendezésre kerülő Balaton Boat Show kiállítói vacsoráján a partnerekkel közösen szentesítették egy közös koccintás keretében.


Hungexpo – Hungarian Silence az első Kékszalagján

Két korábbi gyakorló verseny, a Volvo Hight Tech Regatta és a Fehérszalag után a Hungexpo – Hungarian Silence első igazi megmérettetése az 50. Kékszalag volt, 2018. július 26-27. között, ahol a csapat számos ismeretet szerzett, melyekre a további fejlesztések és a még nagyobb jövőbeli sikerek épülhetnek.

A trimarán kevesebb mint egy hónapja került hivatalosan átadásra, így az első év az ismerkedés és összeszokás időszaka, ezért mind a legénység, mind a Hungexpo Zrt. nagy várakozásokkal és izgatottan tekintett a kihívásra, mely a legtöbb tapasztalatot nyújtja számukra a szezonban.

A Kékszalag 26-án reggel 9 órakor indult, ahol a Hungexpo – Hungarian Silence a győzelemre esélyes katamaránokkal együtt haladt át a rajtvonalon, és egészen Keneséig velük is maradt, az első bójánál a legjobb 20 között fordult. Keszthely felé, a hajó gyengébb krajcoló képessége miatt a csapat leszakadt az élbolytól, de az éjszaka frissülő és kedvezőbb irányú szélben a trimarán újra a legjobb formáját hozta, így a Balatonfüredig hátra lévő távon maguk mögé utasítottak több mint 50 hajót. Végül 22 óra 46 perc versenyzés után 27-én reggel 7 óra 46 perckor a Hungexpo – Hungarian Silence és csapata, élete első Kékszalagján, a 682 nevező közül az abszolút 98 helyen ért célba.

A Hungexpo Zrt. és a Budapest Boat Show büszke az elért eredményre, és hogy ilyen nagyszerű, innovatív hazai csapatot támogathat. A versenyt a legénység is pozitívan értékelte, ám a munkának a Kékszalag végével még közel sincs vége, hiszen a most szerzett tapasztalatokat felhasználva máris számos fejlesztést terveznek a hajón a még jobb eredmények elérése érdekében.

A nagyobb vitorlafelület kialakításához hosszabb árbócokat kap a trimarán, illetve egy ehhez illő, új fajta vitorlaszettet, mely javítja a hajó széllel szembeni gyorsaságát. A középső hajótest is módosításra kerül, melynek célja, hogy a foilerek alacsonyabb sebességnél is kiemeljék a hajót, csökkentve az ellenállást és növelve a gyorsaságot.

Mindezek mellett természetesen elengedhetetlen a sok gyakorlás és tapasztalatszerzés, melyek mind hozzájárulnak, hogy a 2019-es Kékszalagon már az első 10 közé kerülhessen a Hungexpo – Hungarian Silence.


Sikerrel zárt a Budapest Boat Show,
a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye.

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont két pavilonjában több mint 77 kiállítót, 116 hagyományos üzemanyaggal hajtott, elektromos és vitorlás hajót és több száz kiegészítőt mutatott be a kiállításra érkező 8.300 látogatónak. Az idei Budapest Boat Show egy magyarországi és egy világpremiert is hozott.

Az ország legnagyobb szárazföldi kikötőjének is nevezett kiállítást eredetileg a Budapest Motor Fesztivállal közösen rendezték volna meg, de mivel az idén elmaradt, a Budapest Boat Show első ízben – az eddigi években megszokottnál több hajóval, programmal, látványossággal és a hajózáshoz kapcsolódó szolgáltatással – önállóan mutatkozott be. A kiállítás évek óta átfogó körképet ad a hazai hajós piacról, és – az Újdonság Pályázatnak köszönhetően – megtekinthetők voltak az év legnagyobb újdonságai is. Bővebben: ITT


Megnyitott a Budapest Boat Show!
A kiállítás vasárnapig várja a látogatókat a HUNGEXPO-n.

A kiállítás idén 27. alkalommal vár mindenkit, aki érdeklődik a hajózás és vízi sportok iránt, legyen az profi versenyző, hajós szakember vagy csak érdeklődő. A Budapest Boat Show évek óta átfogó körképet ad a hazai hajós piacról, hiszen itt mutatkozik be az ország teljes palettája a témában, legyen szó vitorlás, motoros vagy elektromos hajóról, hajózáshoz kapcsolódó szolgáltatásról vagy kiegészítőről, felszerelésről.

A korábbi évekhez hasonlóan az elmúlt év legnagyobb újdonságai is helyet kapnak a két pavilonban az Újdonság Pályázatnak köszönhetően. Bemutatkozik többek között a Bavaria legújabb elektromos hajója az E34 Sedan, mely első helyet nyert a pályázaton. Második helyen végzett az RS Venture Connect ParaSail vitorlás, és a dobogó harmadik fokára a Hírös Yacht Club Kft. WaveBoat 444-es modellje kerül. Hajózáshoz kapcsolódó termékek és szolgáltatások között az első helyet az NS360 Pro vezeték nélküli taktikai kompasz szerezte meg. Mögötte végzett a DSPA5 kézi tűzoltó eszköz, és harmadik helyet szerzett a DO-Q-MENT Kft. DOQdrive elnevezésű magán hitelesítő mobil megoldása.

  

Az újdonságok részletesebben is bemutatásra kerülnek pénteken, a hivatalos megnyitó után zajló Újdonság Pályázat beszélgetésen a GENERALI Kikötő Színpadon. Itt olyan témákban kerül sor előadásokra, mint az 50. Kékszalag Erste Nagydíj, a BAHART aktualitásai, de több hazai versenyző és versenyszervező is megfordul a színpadon.

Újra várja az érdeklődőket a Programsziget, mely most új helyszínen, az F pavilonban kap helyet. Itt a látogatók hajószimulátorra, demo vitorlással találkozhatnak, és újra felépítésre kerül a Bemutató Medence is, mely egész nap színes bemutatóknak és tesztvitorlázásnak is helyszínt nyújt.

  

A kiállítás idén csak hajósokat lát vendégül, hiszen elmarad a Budapest Motor Fesztivál, mely tavaly óta kísérő eseménye a rendezvénynek. Ennek következtében a szervezők a jegyárakat is lefelezték. Hajóvezetői engedéllyel pedig még ennél is kedvezményesebben lehet bejutni a kiállítás minden napján.

A Budapest Boat Show 2018-ban újra Exkluzív Nappal nyitott, így csütörtökön a szakma és az üzletkötések kerülnek előtérbe. Ezen a napon a drágább belépő parkolásra is jogosít. Online jegyvásárlásra IDE KATTINTVA nyílik lehetőség. Bővebb információk a programokról a programok menüpont alatt találhatók.

A Budapest Boat Show fő támogatója a Generali Biztosító Zrt, stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és autós partnere az Audi.

Ilyen volt a Budapest Boat Show 2017-ben:

 

ÚJDONSÁG PÁLYÁZAT

 

A Budapest Boat Show 2018-ban újra meghirdeti Újdonság Pályázatát!
A kategóriákról, díjakról, nevezési feltételekről az ÚJDONSÁG PÁLYÁZAT menüpont alatt olvashat.
Nevezési határidő: 
2018. január 12.

Pályázzon és mutassa be mindekinek újdonságát!


ÚJDONSÁGOK

A kiállítás fő témája 2018-ban a FOLYAMI HAJÓZÁS.

Programok:

 • Dunai hajózás - kis és nagyhajók
 • Kajak-kenu túrák, evezés
 • Hajós kirándulások
 • Felnőtt és gyermek oktatás
 • Oktatóhajók

MIT NYÚJT A KIÁLLÍTÁS?

 • Találkozóhelyet a hajós és vízi sport piac számára, valamint helyszínt, hogy a kiállítók bemutathassák termékeiket, szolgáltatásaikat és újdonságaikat a szakmának és nagyközönségnek
 • Szakmai napot, melyen csak a Budapest Boat Show tart nyitva, ezzel garantálva a kényelmes bejutást és parkolást a területen
 • Exkluzív kiállítás megtekintést a kiállítók partnereinek és VIP vendégeinek részére
 • Támogatás a hazai hajós piac számára a Budapest Boat Show Újdonság Pályázat 2018-cal

Tekintse meg tájékoztató anyagainkat:

Jelentkezési lap Flyer

 


Sziget VIP Boat

2017-ben újra elindítjuk Sziget VIP Boat szolgáltatásunkat, mellyel a fesztiválozni vágyók a leggyorsabb és legstílusosabb módon, luxus motoros hajókkal érkezhetnek meg a Sziget Fesztiválra!

A szolgáltatás a fesztivál teljes ideje alatt, minden nap délután öt órától este kilenc óráig várja az utasokat a város kétpontján, hogy luxus motoros hajókkal vigye őket az ország legnagyobb fesztiváljára! A hajók közvetlenül a Sziget Fesztivál egyik belépési pontjánál kötnek ki, a Hajógyári-sziget pesti oldalán a K-híd magasságában, ahol séta és sorban állás nélkül lehet bejutni a Fesztivál területére. A belépési pontnál belépőjegyt is váltható!

További információ a Sziget VIP Boat menüponton, vagy a szigetvipboat.com weboldalon!


Balatonfüred Boat Show – hagyomány született

Sikerrel zárta kapuit az először megrendezésre kerülő Balatonfüred Boat Show, mely a Balaton legújabb nyárindító hajó és vízi sport kiállítása. A Balatonfüredi Hajógyári Kikötőben megrendezett rendezvényen mintegy negyven kiállító több tucat hajót és hajózási kiegészítőt mutatott be a több mint 1.500 érdeklődőnek. Bővebben: ITT


BALATONFÜRED BOAT SHOW 2017. május 12-14.

Vízre kerül Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője! A Budapest Boat Show 2017-ben bemutatja a BALATONFÜRED BOAT SHOW-t!

A Balatonfüred Boat Show, a Balaton legújabb nyárindító hajó és vízi sport kiállítása, a vitorlázás fővárosában, Balatonfüreden, a Hajógyári Kikötőben várja a látogatókat 2017. május 12. és 14. között. A kiállítás a balatoni szezon indítóeseménye, és hajós találkozóhely, ahol látogatók megtekinthetik a hazai új és használt hajó kínálatot, és számos vízi sportot próbálhatnak ki, mint a kajakozás, kenuzás vagy SUP. A kiállításon helyet kapnak a hajózáshoz és vízi sportokhoz kapcsolódó kiegészítők és szolgáltatások is, ráadásul mindez a lehető leginteraktívabb formában!

MÁR 25 BEJELENTKEZETT HAJÓ

A kiállítók nagy érdeklődéssel fogadják a rendezvényt, így már több, mint 40 kiállító jelezte részvételét, több mint 25 vitorlás, motoros és elektromos hajóval, és a hajózáshoz kapcsolódó szolgáltatásokkal, kiegészítőkkel!

50% kedvezmény a Budapest Boat Show kiállítóinak!

INTERAKTÍV PROGRAMOK

A kiállított hajók mellett erős hangsúlyt kapnak a vízi sportok, bemutatkoznak az elektromos és benzines szörfdeszkák, csónakok, kajakok, és egyéb sporteszközök, felszerelések és kiegészítők is. A következő programok várják majd a látogatókat:

 • Tesztelési lehetőségek és bemutatók
 • Használthajó Vásár
 • Oktatóhajók
 • SUP
 • Flyboard bemutató

BUDAPEST BOAT SHOW 2017

Sikerrel debütált az új párosításban megrendezett Budapest Boat Show és Budapest Motor Fesztivál. Február 23–26. között a két kiállítást összesen csaknem 30 ezer látogató tekintette meg a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Az elmúlt évek tapasztalatainak és sikerének köszönhetően a HUNGEXPO Zrt. vezetése, a partnerekkel közösen döntött úgy, hogy ettől az évtől a két régi kiállítás új párosításban jelentkezik. A cél, hogy a szervezők teret biztosítsanak mindkét esemény további dinamikus növekedéshez.

A Budapest Boat Show Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, immár 26 éve a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagy rendezvénye. A kiállításon a hazai vitorlás, elektromos és motoros hajó piac teljes vertikuma felvonult. Idén több mint 90 kiállító 100 hajót, köztük soha nem látott mennyiségű (12) 10 méternél hosszabb vitorlást mutatott be. Két pavilonban több mint 2 milliárd forint értékű hajó kapott helyet.

Ma Magyarországon csaknem 3800 versenyvitorlázó van, és 35 ezren vitorláznak kedvtelésből – mondta el a kiállítás megnyitóján Kollár Lajos, a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke. A vitorlázás népszerűségének növekedését támasztja alá, hogy a szövetség költségvetése az elmúlt négy évben folyamatosan emelkedett. Négy éve még mintegy 160 millió forint volt a büdzsé összege, míg az idén ez az összeg már meghaladja a 350 millió forintot. Emellett a vitorlázás alapismereteivel mintegy 30 százalékkal több gyerek ismerkedik szervezett formában, mint korábban – mondta a szövetség elnöke.

A Budapest Boat Show-n sikeresek voltak az elsősorban a szabadidős hajózás témája köré szerveződő programok, köztük az árbóc mászás, a csomókötöző, és –dobó verseny, a hajós ügyességi versenyek. Rengetegen vették igénybe a hajó szimulátort, a kajak- és evezős ergométereket.

A Budapest Boat Show négy éve indította első Újdonság Pályázatát, mellyel letette voksát az innovációk támogatása mellett. A szervezők két kategóriában hirdettek versenyt, így hajó gyártók és forgalmazók, valamint hajózáshoz kapcsolódó kiegészítőket és szolgáltatásokat kínálók is indulhattak a pályázaton. A győzteseket a megnyitón jutalmazták, a legsikeresebb pályázók pedig a kiállításon találkozhattak a látogatókkal és a szakemberekkel, akiknek bemutatták fejlesztéseiket.

Sok érdeklődőt vonzottak a kiállítás fő támogatójáról elnevezett GENERALI Kikötő Színpad szakmai programjai. A kiállításon rendezték meg Kabay Barna: „A Balaton hullámain” című dokumentumfilmjének ősbemutatóját is.

A kiállítás főtámogatója a Generali Biztosító Zrt., stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, autós támogatója pedig az Audi volt.

Találkozzunk 2018-ban is!


Váltsa meg jegyét már most, vagy vegye meg ajándékba!

A belépőjegy megváltásával az egy időben megrendezésre kerülő Budapest Motor Fesztivál is látogatható.


Hamarosan ismét megnyítja kapuit a Budapest Boat Show!

Programsziget programjai Generali Kikötő Színpad

BUDAPEST BOAT SHOW - ÚJDONSÁG PÁLYÁZAT

A Budapest Boat Show négy éve indította első Újdonság Pályázatát, mellyel letette voksát az innovációk támogatása mellett. A szervezők célja, hogy a Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötőjébe látogatók egy helyen találkozzanak a hajós piac elmúlt évi fejlesztéseivel.

A Budapest Boat Show 2017 – Újdonság Pályázat két kategóriában került meghirdetésre, így hajó gyártók és forgalmazók, valamint hajózáshoz kapcsolódó kiegészítőket és szolgáltatásokat kínálók is indulhattak a pályázaton. A beadott anyagok magas színvonalú szakmai elbírálásának érdekében a Budapest Boat Show szervezői független szakembereket, illetve újságírókat kértek fel értékelésre.

A nyertesekről és pályázataikról IDE kattintva olvashat.


BUDAPEST BOAT SHOW 2017

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye 2017-ben is felvonultatja a hazai vitorlás, elektromos és motoros hajó piacot, valamint a hajózáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat, kiegészítőket és felszereléseket.

ÚJDONSÁGOK
A Budapest Boat Show 2017-ben egy új rendezvénnyel, a Budapest Motor Fesztivállal egy időben kerül megrendezésre.
Kiemelt figyelmet kap a rendezvény szakmaisága, a kiállítás nyitónapján kizárólag a Budapest Boat Show várja a látogatókat egy szakmai napon, mellyel egy üzletkötésre és kapcsolatépítésre alkalmas fórum áll kiállítóink rendelkezésére.

PROGRAMOK
A kiállítás fő témája 2017-ben a SZABADIDŐS HAJÓZÁS.
A fő tematikával kapcsolatos bemutatkozók a Programszigeten kapnak helyet. Itt mutatkoznak be az idén hangsúlyosabb vízi sportok, melyre kiváló lehetőséget biztosít az újra megépítésre kerülő 40 négyzetméteres bemutató medence!

Tervezett megjelenések a Programszigeten:

 • 40 m2 bemutató medence
 • Interaktív kiskapitány képző – 8 méteres motoros yachtban
 • Csomókötöző, és –dobó verseny
 • Hajós ügyességi versenyek 3D nyomtatott díjakért
 • Szakmai és nagyközönség programok a színpadon

FÜRED BOAT SHOW

A hazai hajópiac igényeinek megfelelően a Füred Boat Show kiállítás 2017. május 12. és 14. között várja a látogatókat a Balatonfüredi Hajógyári kikötőben. Azon kiállítók, akik részt vesznek a 2017-es Budapest Boat Show kiállításon 50%-os kedvezménnyel vehetnek részt a Füred Boat Show kiállításon!


SZIGET FESZTIVÁL LUXUS MOTOROS HAJÓVAL

Immár második éve szállította a Budapest Boat Show támogatásával a Sziget VIP Boat utasait hazánk legnagyobb fesztiváljára.

Köszönjük, hogy mintegy ezren velünk utaztak, jövőre újra találkozunk!
 


VITORLÁZÓINK EREDMÉNYEI

A Kielben rendezett 470 Junior Világbajnokságon Gyapjas Balázs és Gyapjas Zsombor, nemcsak, hogy bejutott az éremfutamba, hanem remek teljesítménnyel negyedik helyen értek célba, ezzel összetettben 9. helyen végeztek.
A fiatal testvérpár kitartóan végzi munkáját, hogy elérhessék álmukat és kijuthassanak a tokiói olimpiára. Befektetett munkájuk eredményeképpen ma már az U24 korosztály legjobbjai között tartják számon őket!

A 470 Junior Világbajnoksággal egy időben rendezett Laser Standard U21 Világbajnokság felkészülési versenyén Vadnai Jonatán 31 nemzet 106 versenyzője között a 4. helyen végzett épphogy lecsúszva a dobogóról.

A Budapest Boat Show szervezői gratulálnak kiemelkedő eredményeikért és sok sikert kívánnak a jövőbeli sikeres szerepléseikhez! 


A JUBILEUMI BUDAPEST BOAT SHOW

A február 18-21. között megrendezett eseményre, valamint a vele egy időben tartott FeHoVa - Fegyver, Horgászat és Vadászat Nemzetközi Kiállításra idén is a legjelentősebb hazai és külföldi kiállítók jöttek el. Az idei kiállítás és vásár a várakozásoknak megfelelően ismét rengeteg nézőt vonzott, több mint 60 ezren látogattak ki a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba.

A jubileumi, 25. Budapest Boat Show-n több mint 90 kiállító volt jelen, és összesen több mint száz vitorlás, motoros és elektromos hajót mutattak be az érdeklődőknek, ezen kívül számtalan kiegészítő, felszerelés és egyéb szolgáltatás is helyett kapott a kiállításon. Az ismét két pavilonra bővült rendezvény fő témája a 2016-os Nyári Játékok volt, így a látogatók az 540 négyzetméteres Programszigeten tekinthették meg az összes aktív olimpiai hajóosztályt, amelyekkel Rióban versenyeznek majd az indulók. Idén újra felépült a kiállítás bemutató medencéje is, melyben az evezős és egyéb vízi programok mellett oktatóhajókat lehetett kipróbálni. A GENERALI Kikötő Színpadon a számtalan szakmai és nagyközönség program között a kiállítók több megállapodást is aláírtak.

Már hagyomány, hogy a hazai hajópiac támogatására kiírt Budapest Boat Show Újdonság Pályázat díjait a kiállítás hivatalos megnyitóján adják át. Hajó kategóriában a Flaar 26RR gyenge szelekre optimalizált szólóvitorlása lett az első, míg a felszerelések és kiegészítők kategóriában a Csepregi Vízisport Kft. (One Design Sails) teljes egészében hazai fejlesztésű és gyártású Formula 16 versenyvitorla szettje - a díjazottak listáját ITT tekinthetik meg.