Nyitólap

PLAYBOY VIP JEGY A BUDAPEST BOAT SHOW-RA

Látogasson ki a BUDAPEST BOAT SHOW-ra, mint a kiállítás VIP vendége.
A jegy tartalma egy VIP belépő a Budapest Boat Show-ra és összes egyidejű rendezvényre, egy három hónapos Playboy előfizetés és exkluzív parkolás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területén.

A Playboy VIP jegy ára 5.500 forint.
 

                                                                                   

 


MEGHOSSZABBÍTOTT HATÁRIDŐ AZ ÚJDONSÁG PÁLYÁZATHOZ

A 25. jubileumát ünneplő BUDAPEST BOAT SHOW kiállítás a korábbi évekhez hasonlóan 2016-ra vonatkozóan is megrendezi a kiállításhoz kapcsolódó Újdonság Pályázatát, hogy ezzel is támogassa a hazai hajópiacot!

A 2015-ös rendezvényhez hasonlóan a pályázat 2016-ra is két kategóriában kerül kiírásra, mely kategóriák első három helyezettjének kedvezményes megjelenési lehetőséget biztosítunk a BUDAPEST BOAT SHOW kiállításon, hogy díjazott termékeiket, szolgáltatásaikat bemutathassák a hazai szakmai és nagyközönségnek!

Kategóriák:

  1. 1.Hajó (vitorlás, motoros, elektromos)
  2. 2.Hajózási felszerelések, vitorlák, motorok, kiegészítők

A pályázati anyag meghosszabbított beküldési határideje 2015. december 16.

A részletekért és a pályázati kiírásért, kérjük kattintson IDE.

 


Október 31. az utolsó kedvezményes jelentkezési határidő!

Már csak két hét, és lezárul az előjelentkezési időszak a 2016-os jubileumi Budapest Boat Show kiállításra. Érdemes tehát most jelentkezni, hiszen most még 15%-os hajóár kedvezménnyel jelenhet meg olyan márkák mellett, mint a BAVARIA, BAYLINER, COBALT, GLASTRON, JEANNEAU, MALIBU, SEA-DOO, STICKL!

Szeptember óra 1.500 négyzetmétert foglaltak le kiállítóink, mely a kiállítási terület 30%-a, kiállítói listánk, pedig folyamatosan bővül. Küldje vissza a kitöltött jelentkezési lapot M. Kiss Bencének 2015. október 31. előtt a kedvezmény igénybevételéért! A jelentkezési lapot INNEN tudja letölteni.


Elindult a jelentkezés a 25. jubileumi BUDAPEST BOAT SHOW kiállításra

A jubileumi rendezvényre való tekintettel két lépcsős kedvezményrendszert vezettünk be, mellyel 20%, illetve 15% kedvezményt kaphat a hajó árakra a 2016-os BUDAPEST BOAT SHOW-n a jelentkezési határidők betartásával.

ELSŐ KEDVEZMÉNYES JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
2015. szeptember 30. - 20% kedvezmény

MÁSODIK KEDVEZMÉNYES JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
2015. október 31. - 15% kedvezmény

Töltse le jelentkezési lapunkat INNEN, és küldje vissza kitöltve M. Kiss Bencének a megadott határidő előtt, és vegyen részt kedvezményesen a 2016-os Budapest Boat Show-n!


Hajóval a SZIGET Fesztiválra

Persze, mehetsz a SZIGET Fesztiválra kocsival, taxival… A HÉV is megáll a Filatorigátnál, ahonnan garantáltan araszolhatsz az embertömegben a bejáratig… De miért tennéd, ha idén több sportos motorcsónak vár a Batthyány téri Silverline kikötőben?! Érkezz a SZIGETRE idén stílusosan, gyorsan és kényelmesen, a Budapest Boat Show jóvoltából!

A Sziget VIP hajójáratára 4000 forintért válthatsz jegyet, ezt legegyszerűbben online intézheted, itt, a Budapest Boat Show oldalán a jegyvásárlás gombra kattintva, de természetesen a helyszínen is megvásárolható!

A jegy mellé ajándékba adunk egy belépőt Magyarország legnagyobb szárazföldi hajókiállítására, a 2016-os BUDAPEST BOAT SHOW-ra. Ezen felül kapsz egy vouchert melyet az idei év folyamán beválthatsz a Wiking Yacht Club-nál egy Szentendrei hajótúrára, és egy pohár pezsgőre is vendégünk vagy!

A SZIGET VIP hajó a SZIGET Fesztivál ideje alatt, minden nap délután öt órától este kilenc óráig vár a Batthyány téren, - minden fél órában indulunk, illetve ahogy megtelt egy hajó -, hogy gyaloglás nélkül a Fesztivál beléptetési pontjára vihessen. És ha még nem lenne meg az aznapi belépőd, ezt a kiszálláskor a helyszínen azonnal pótolhatod.

Érkezz Te a legstílusosabban a SZIGET Fesztiválra 2015-ben a SZIGET VIP hajóval!

Egyedi ajánlathoz, hajórendeléshez hívd az alábbi számot: +36204667929

Vedd meg a jegyed most!


Vitorlás blogot indít a Budapest Boat Show Szél/jegyzet néven

A Kékszalaggal egy időben a blogot indítottuk  a vitorlázásról, ahol szó lesz vitorlás bérlésről, hajós túrákról, és mindenről, ami a a vitorlás életmódhoz kapcsolódik. Verseny élménybeszámolókat jelentetünk meg és megismertetjük az olvasókat ennek a hobbinak az összes szépségeivel.

Szél/jegyzet blog első posztját a linkre kattintva lehet elolvasni!

 


Ajándék Budapest Boat Show belépő a Kékszalagon!

A 47. Kékszalag ÁRKÁD Nagydíj ideje alatt Kékszalag - Budapest Boat Show menüvel készül a Vitorlás ÉtteremA menü, mindamellett, hogy rendkívül finom, az étteremmel kötött megállapodásunk szerint, fejenként egy darab ajándék kiállítási belépőt is tartalmaz a 2016. február 18-21. között megrendezésre kerülő Budapest Boat Show-ra!

Szeretettel várunk mindenkit!

A Budapest Boat Show csapata


A Budapest Boat Show újabb sikere

A tavalyinál is több látogatót vonzott Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye. A február 12. és 15. között 24. alkalommal megrendezett Budapest Boat Show-ra, valamint a vele egy időben tartott 22. Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi kiállításra és a lakókocsikat és lakóautókat felvonultató Karaván Szalonra összesen 55.000 érdeklődő érkezett a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, melyből a Budapest Boat Show-ra érkező látogatók szám 11.000 fő volt.

A kiállítás négy napján 80 kiállító több mint 80 vitorlás, elektromos és motoros vízi járművel, valamint számtalan hajózási kiegészítővel, vitorlamárkával, szolgáltatással várta a látogatókat, a kiállítók részletes listájáért kattintson IDE. Mindezek mellett változatos szakmai és érdekességek várták a G pavilonba érkezőket.

Az idei Budapest Boat Show középpontjába a TENGERI HAJÓZÁS került, azon belül is a VOLVO OCEAN RACE, a jelenleg is zajló földkerülő vitorlásverseny kapott kiemelt figyelmet. A Volvo Autó Hungária Kft támogatásával felépült 400 négyzetméteres Volvo Ocean Race programsziget érdekességei, - a Volvo Ocean Race installáció, a Volvo Ocean 65 versenyhajó élethű részlete, hajókormány, egyedi Volvo Ocean Race Edition járművek – rengeteg látogatót vonzottak, csakúgy, mint a Grind Verseny, amelyen a 12 másodperces Göteborgban felállított rekordot Berecz Zsombor magyar olimpiai kvótát szerző vitorlázó a kiállításon 9 másodpercre javította.

A Generali Kikötő Színpadon olimpikonjaink és világbajnokaink jelentek meg, így a pódiumon köszönthettük Berecz Zsombort, Tomai Balázst, Vadnai Benjamint, Vadnai Jonatánt és Virág Flórát, és a 11-szeres Repülő Hollandi Világbajnok magyar párost is, Majthényi Szabolcsot és Domokos Andrást. A kiállítás főtámogatójának, a Generali Biztosító Zrt-nek a programján, pedig Litkey Farkas beszélt a biztonságról. A színpadi programok közül kiemelkedő érdeklődésre tartott számot Weöres Szabolcs, America’s Cup rigger előadása a rigger feladatairól és különböző rigger technikák bemutatásáról, valamint sokan érdeklődtek a TBS Nagydíjról, és a balatoni szólóvitorlázásról tartott előadás iránt is.

A Budapest Boat Show stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, a kiállításon jelentette be a 47. Kékszalag Vitorlásverseny névadó szponzorát, mely 2015-ben az ÁRKÁD lett. A második alkalommal meghirdetett Budapest Boat Show Újdonság Pályázat helyezettjeinek köszönhetően, pedig a látogatók megismerkedhettek a legújabb fejlesztésekkel, mind a hajók, mind pedig a hajózást segítő és kiegészítő felszerelések tekintetében.

Számos látogató, partner és szakmai szövetség, szervezet írta meg tapasztalatait a kiállítás zárását követően, ezekből szemeztünk néhányat:

Porthole.hu

Magyar Vitorlás Szövetség

Sailing.hu

 Ha kíváncsi a 2015-ös Budapest Boat Show hangulatára, akkor tekintse meg galériánkat a facebook.com/budapestboatshow oldalon!

 

TALÁLKOZZUNK A KÖVETKEZŐ BUDAPEST BOAT SHOW-N 2016. FEBRUÁR 18. ÉS 21. KÖZÖTT!

Együttműködő partnereink:
Stratégiai partner: Magyar Vitorlás Szövetség
Főtámogató: Generali Biztosító Zrt.
A Volvo Ocean Race programsziget támogatója: Volvo Autó Hungária Zrt.

Egyidejű rendezvények:
FeHoVa - www.fehova.hu
IV. FeHoVa-MEOE Nemzetközi Vadászkutya Kiállítás
Íjász Bajnokság és Fesztivál