Nyitólap

Budapest Boat Show
2015. február 12-15.
HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye. A Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítással, valamint a Karaván Szalonnal egy időben megrendezésre kerülő kiállítás idén is számos programmal, és érdekességgel várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont G pavilonjában, 2015. február 12. és 15. között.

Elindult az ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS a honlapon! Lepje meg családját, barátait egy felejthetetlen élménnyel, és ajándékozzon nekik belépőt csupán egy kattintással a legnagyobb hazai hajós és vízi sport rendezvényre, mely egy kellemes kikapcsolódás minden korosztály számára. Az online jegyvásárlásért kattintson a oldal tetején található jegyvásárlás gombra.

PROGRAMOK
A 24. Budapest Boat Show kiemelt tematikája a TENGERI HAJÓZÁS, azon belül is a Volvo Ocean Race földkerülő vitorlásverseny, mely kapcsán a kiállításon egy 400 négyzetméteres Volvo Ocean Race szigetet valósítunk meg, a Volvo Autó Hungária Kft. támogatásával. A programszigeten olyan érdekességek várják a látogatókat, mint a  Volvo Ocean 65 belsejének egy részlete, vagy egy hajókormány installáció, ahol vitorlásöltözetben lehet majd fotózkodni.
De nem csak a Volvo Ocean Race körül forog minden a HUNGEXPO Budapest Vásárközpont G pavilonjában! Az érdeklődőknek bemutatjuk a hajózáshoz, hajókészítéshez kapcsolódó mesterségeket, megtudhatják, hogy kell használni a GRIND-ot, és hogy milyen szakma a RIGGER.
A Generali Kikötő Színpadon változatos előadások folynak majd a kiállítás alatt. Érdekességek a Volvo Ocean Race-ről, melyen kulisszatitkokkal is megismerkedhetnek a látogatók, bemutatkoznak az Budapest Boat Show Újdonságpályázatának helyezettjei is, de olimpikonjaink és világbajnokaink is megszólalnak a hatósági előadások mellett. Bővebb információkért a programokról kérjük, látogasson el a programok menüpontba.

Ha kíváncsi a kiállítás hangulatára, akkor nézze meg a 2014-es Budapest Boat Show galériáját ITT, vagy látogassa meg a Budapest Boat Show facebook oldalt. A rendezvény hivatalos videójáért kérjük, hogy kattintson IDE, és ha szeretné megtudni, hogy hogy látta a porthole.hu a kiállítást, akkor látogasson el IDE.

RÓLUNK ÍRTÁK:

Számos látogató, partner és szakmai szövetség, szervezet írta meg tapasztalatait a kiállítás zárását követően, ezekből szemeztünk néhányat:

SNEWISPORT
COMPASS magazin
PORTHOLE.hu
Magyar Vitorlás Szövetség 

TALÁLKOZZUNK 2015. FEBRUÁR 12-15. KÖZÖTT IS!

Stratégiai partnereink:
Fővédnök: Dr. Kollár Lajos a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke
Főtámogató: Generali Biztosító

Egyidejű rendezvények:
FeHoVa - www.fehova.hu
Karaván Szalon - www.karavanszalon.hu
IV. FeHoVa-MEOE Nemzetközi Vadászkutya Kiállítás
Íjász Bajnokság és Fesztivál