Nyitólap

A JUBILEUMI BUDAPEST BOAT SHOW

A február 18-21. között megrendezett eseményre, valamint a vele egy időben tartott FeHoVa - Fegyver, Horgászat és Vadászat Nemzetközi Kiállításra idén is a legjelentősebb hazai és külföldi kiállítók jöttek el. Az idei kiállítás és vásár a várakozásoknak megfelelően ismét rengeteg nézőt vonzott, több mint 60 ezren látogattak ki a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba.

A jubileumi, 25. Budapest Boat Show-n több mint 90 kiállító volt jelen, és összesen több mint száz vitorlás, motoros és elektromos hajót mutattak be az érdeklődőknek, ezen kívül számtalan kiegészítő, felszerelés és egyéb szolgáltatás is helyett kapott a kiállításon. Az ismét két pavilonra bővült rendezvény fő témája a 2016-os Nyári Játékok volt, így a látogatók az 540 négyzetméteres Programszigeten tekinthették meg az összes aktív olimpiai hajóosztályt, amelyekkel Rióban versenyeznek majd az indulók. Idén újra felépült a kiállítás bemutató medencéje is, melyben az evezős és egyéb vízi programok mellett oktatóhajókat lehetett kipróbálni. A GENERALI Kikötő Színpadon a számtalan szakmai és nagyközönség program között a kiállítók több megállapodást is aláírtak, melyek közül talán a legfontosabb, hogy 2016-ban, a HUNGEXPO Zrt. a Balatonfüredi Hajógyári Kikötővel közösen szervezi meg a Füred Boat Show kiállítást a Balaton-parti település kikötőjében 2016. augusztus 19-21. között.

Már hagyomány, hogy a hazai hajópiac támogatására kiírt Budapest Boat Show Újdonság Pályázat díjait a kiállítás hivatalos megnyitóján adják át. Hajó kategóriában a Flaar 26RR gyenge szelekre optimalizált szólóvitorlása lett az első, míg a felszerelések és kiegészítők kategóriában a Csepregi Vízisport Kft. (One Design Sails) teljes egészében hazai fejlesztésű és gyártású Formula 16 versenyvitorla szettje - a díjazottak listáját ITT tekinthetik meg.

 


MEGNYITOTTA KAPUIT A 25. JUBILEUMI BUDAPEST BOAT SHOW!

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye vasárnapig várja az érdeklődőket!

A kiállításon a közel 100 hajó mellett olyan programokkal várja a látogatókat mint

  • Olimpiai Hajóosztályok Kiállítása
  • Vízen kipróbálható oktatóhajók
  • Kinect Olimpia
  • Evezős megmérettetés
  • Olimpiai vitorlázás története

A színpadon, pedig olimpikonjaink és világbajnokaink beszélnek, szó lesz a Kékszalagról, a balatoni közösségi hajózás ötletéről, bemutatásra kerül a flyboard és számtalan további színpadi és egyéb program is várja az érdeklődőket! A részletes programokért kérjük látogasson el a Programok menübe!

 


PLAYBOY VIP JEGY A BUDAPEST BOAT SHOW-RA

Látogasson ki a BUDAPEST BOAT SHOW-ra, mint a kiállítás VIP vendége.
A jegy tartalma egy VIP belépő a Budapest Boat Show-ra és összes egyidejű rendezvényre, egy három hónapos Playboy előfizetés és exkluzív parkolás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területén.

A Playboy VIP jegy ára 5.500 forint.
 

 

 


MEGHOSSZABBÍTOTT HATÁRIDŐ AZ ÚJDONSÁG PÁLYÁZATHOZ

A 25. jubileumát ünneplő BUDAPEST BOAT SHOW kiállítás a korábbi évekhez hasonlóan 2016-ra vonatkozóan is megrendezi a kiállításhoz kapcsolódó Újdonság Pályázatát, hogy ezzel is támogassa a hazai hajópiacot!

A 2015-ös rendezvényhez hasonlóan a pályázat 2016-ra is két kategóriában kerül kiírásra, mely kategóriák első három helyezettjének kedvezményes megjelenési lehetőséget biztosítunk a BUDAPEST BOAT SHOW kiállításon, hogy díjazott termékeiket, szolgáltatásaikat bemutathassák a hazai szakmai és nagyközönségnek!

Kategóriák:

  1. 1.Hajó (vitorlás, motoros, elektromos)
  2. 2.Hajózási felszerelések, vitorlák, motorok, kiegészítők

A pályázati anyag meghosszabbított beküldési határideje 2015. december 16.

A részletekért és a pályázati kiírásért, kérjük kattintson IDE.

 


Október 31. az utolsó kedvezményes jelentkezési határidő!

Már csak két hét, és lezárul az előjelentkezési időszak a 2016-os jubileumi Budapest Boat Show kiállításra. Érdemes tehát most jelentkezni, hiszen most még 15%-os hajóár kedvezménnyel jelenhet meg olyan márkák mellett, mint a BAVARIA, BAYLINER, COBALT, GLASTRON, JEANNEAU, MALIBU, SEA-DOO, STICKL!

Szeptember óra 1.500 négyzetmétert foglaltak le kiállítóink, mely a kiállítási terület 30%-a, kiállítói listánk, pedig folyamatosan bővül. Küldje vissza a kitöltött jelentkezési lapot M. Kiss Bencének 2015. október 31. előtt a kedvezmény igénybevételéért! A jelentkezési lapot INNEN tudja letölteni.


Elindult a jelentkezés a 25. jubileumi BUDAPEST BOAT SHOW kiállításra

A jubileumi rendezvényre való tekintettel két lépcsős kedvezményrendszert vezettünk be, mellyel 20%, illetve 15% kedvezményt kaphat a hajó árakra a 2016-os BUDAPEST BOAT SHOW-n a jelentkezési határidők betartásával.

ELSŐ KEDVEZMÉNYES JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
2015. szeptember 30. - 20% kedvezmény

MÁSODIK KEDVEZMÉNYES JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
2015. október 31. - 15% kedvezmény

Töltse le jelentkezési lapunkat INNEN, és küldje vissza kitöltve M. Kiss Bencének a megadott határidő előtt, és vegyen részt kedvezményesen a 2016-os Budapest Boat Show-n!


Hajóval a SZIGET Fesztiválra

Persze, mehetsz a SZIGET Fesztiválra kocsival, taxival… A HÉV is megáll a Filatorigátnál, ahonnan garantáltan araszolhatsz az embertömegben a bejáratig… De miért tennéd, ha idén több sportos motorcsónak vár a Batthyány téri Silverline kikötőben?! Érkezz a SZIGETRE idén stílusosan, gyorsan és kényelmesen, a Budapest Boat Show jóvoltából!

A Sziget VIP hajójáratára 4000 forintért válthatsz jegyet, ezt legegyszerűbben online intézheted, itt, a Budapest Boat Show oldalán a jegyvásárlás gombra kattintva, de természetesen a helyszínen is megvásárolható!

A jegy mellé ajándékba adunk egy belépőt Magyarország legnagyobb szárazföldi hajókiállítására, a 2016-os BUDAPEST BOAT SHOW-ra. Ezen felül kapsz egy vouchert melyet az idei év folyamán beválthatsz a Wiking Yacht Club-nál egy Szentendrei hajótúrára, és egy pohár pezsgőre is vendégünk vagy!

A SZIGET VIP hajó a SZIGET Fesztivál ideje alatt, minden nap délután öt órától este kilenc óráig vár a Batthyány téren, - minden fél órában indulunk, illetve ahogy megtelt egy hajó -, hogy gyaloglás nélkül a Fesztivál beléptetési pontjára vihessen. És ha még nem lenne meg az aznapi belépőd, ezt a kiszálláskor a helyszínen azonnal pótolhatod.

Érkezz Te a legstílusosabban a SZIGET Fesztiválra 2015-ben a SZIGET VIP hajóval!

Egyedi ajánlathoz, hajórendeléshez hívd az alábbi számot: +36204667929

Vedd meg a jegyed most!


Vitorlás blogot indít a Budapest Boat Show Szél/jegyzet néven

A Kékszalaggal egy időben a blogot indítottuk  a vitorlázásról, ahol szó lesz vitorlás bérlésről, hajós túrákról, és mindenről, ami a a vitorlás életmódhoz kapcsolódik. Verseny élménybeszámolókat jelentetünk meg és megismertetjük az olvasókat ennek a hobbinak az összes szépségeivel.

Szél/jegyzet blog első posztját a linkre kattintva lehet elolvasni!

 


Ajándék Budapest Boat Show belépő a Kékszalagon!

A 47. Kékszalag ÁRKÁD Nagydíj ideje alatt Kékszalag - Budapest Boat Show menüvel készül a Vitorlás ÉtteremA menü, mindamellett, hogy rendkívül finom, az étteremmel kötött megállapodásunk szerint, fejenként egy darab ajándék kiállítási belépőt is tartalmaz a 2016. február 18-21. között megrendezésre kerülő Budapest Boat Show-ra!

Szeretettel várunk mindenkit!

A Budapest Boat Show csapata


A Budapest Boat Show újabb sikere

A tavalyinál is több látogatót vonzott Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye. A február 12. és 15. között 24. alkalommal megrendezett Budapest Boat Show-ra, valamint a vele egy időben tartott 22. Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi kiállításra és a lakókocsikat és lakóautókat felvonultató Karaván Szalonra összesen 55.000 érdeklődő érkezett a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, melyből a Budapest Boat Show-ra érkező látogatók szám 11.000 fő volt.

A kiállítás négy napján 80 kiállító több mint 80 vitorlás, elektromos és motoros vízi járművel, valamint számtalan hajózási kiegészítővel, vitorlamárkával, szolgáltatással várta a látogatókat, a kiállítók részletes listájáért kattintson IDE. Mindezek mellett változatos szakmai és érdekességek várták a G pavilonba érkezőket.

Az idei Budapest Boat Show középpontjába a TENGERI HAJÓZÁS került, azon belül is a VOLVO OCEAN RACE, a jelenleg is zajló földkerülő vitorlásverseny kapott kiemelt figyelmet. A Volvo Autó Hungária Kft támogatásával felépült 400 négyzetméteres Volvo Ocean Race programsziget érdekességei, - a Volvo Ocean Race installáció, a Volvo Ocean 65 versenyhajó élethű részlete, hajókormány, egyedi Volvo Ocean Race Edition járművek – rengeteg látogatót vonzottak, csakúgy, mint a Grind Verseny, amelyen a 12 másodperces Göteborgban felállított rekordot Berecz Zsombor magyar olimpiai kvótát szerző vitorlázó a kiállításon 9 másodpercre javította.

A Generali Kikötő Színpadon olimpikonjaink és világbajnokaink jelentek meg, így a pódiumon köszönthettük Berecz Zsombort, Tomai Balázst, Vadnai Benjamint, Vadnai Jonatánt és Virág Flórát, és a 11-szeres Repülő Hollandi Világbajnok magyar párost is, Majthényi Szabolcsot és Domokos Andrást. A kiállítás főtámogatójának, a Generali Biztosító Zrt-nek a programján, pedig Litkey Farkas beszélt a biztonságról. A színpadi programok közül kiemelkedő érdeklődésre tartott számot Weöres Szabolcs, America’s Cup rigger előadása a rigger feladatairól és különböző rigger technikák bemutatásáról, valamint sokan érdeklődtek a TBS Nagydíjról, és a balatoni szólóvitorlázásról tartott előadás iránt is.

A Budapest Boat Show stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, a kiállításon jelentette be a 47. Kékszalag Vitorlásverseny névadó szponzorát, mely 2015-ben az ÁRKÁD lett. A második alkalommal meghirdetett Budapest Boat Show Újdonság Pályázat helyezettjeinek köszönhetően, pedig a látogatók megismerkedhettek a legújabb fejlesztésekkel, mind a hajók, mind pedig a hajózást segítő és kiegészítő felszerelések tekintetében.

Számos látogató, partner és szakmai szövetség, szervezet írta meg tapasztalatait a kiállítás zárását követően, ezekből szemeztünk néhányat:

Porthole.hu

Magyar Vitorlás Szövetség

Sailing.hu

 Ha kíváncsi a 2015-ös Budapest Boat Show hangulatára, akkor tekintse meg galériánkat a facebook.com/budapestboatshow oldalon!

 

TALÁLKOZZUNK A KÖVETKEZŐ BUDAPEST BOAT SHOW-N 2016. FEBRUÁR 18. ÉS 21. KÖZÖTT!

Együttműködő partnereink:
Stratégiai partner: Magyar Vitorlás Szövetség
Főtámogató: Generali Biztosító Zrt.
A Volvo Ocean Race programsziget támogatója: Volvo Autó Hungária Zrt.

Egyidejű rendezvények:
FeHoVa - www.fehova.hu
IV. FeHoVa-MEOE Nemzetközi Vadászkutya Kiállítás
Íjász Bajnokság és Fesztivál